ZiejullieZo

Buitenschoolse Opvang

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Welkom bij onze Buitenschoolse Opvang (BSO)!

Na een lange dag op school komen kinderen lekker bij op onze Buitenschoolse Opvang (BSO). ZieZo biedt kinderen een “thuis” aan waar ze zichzelf kunnen zijn. Bij ZieZo beschikken we op dit moment over buitenschoolse opvang (BSO) groepen in Schoonhoven (Koningin Emmaschool  en PCB De Rank) en Ammerstol (OBS De Kromme Draai).

 

Bij Buitenschoolse Opvang (BSO) gaat het om vrije tijd voor de kinderen voor en/of na schooltijd. De kinderen worden door onze medewerker naar school gebracht en/of gehaald. Nadat de kinderen wat gedronken hebben, kunnen ze spelen, lezen of gewoon dat doen waar ze zin in hebben. Er is volop speelgoed en handenarbeid materiaal. Dit kan zowel buiten of binnen zijn. Maar net waar de kinderen op dat moment zin in hebben.

Hoe pakken wij het aan?

De groepen worden begeleid door onze goed opgeleide en gemotiveerde pedagogisch medewerkers. Onze groepskrachten hebben een begeleidende rol. Wij proberen een omgeving te scheppen waarin kinderen zich veilig voelen, zodat ze zichzelf kunnen zijn en ook nieuwe dingen durven te proberen. De groepskrachten kijken en luisteren naar de kinderen.

Het is aan ons om de omstandigheden te scheppen waarin we voldoen aan de voorwaarden voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen. Dit doen we door het aanbod van materiaal, de inrichting van onze ruimte en de begeleiding af te stemmen op de behoeften van de kinderen. We vinden het daarnaast heel erg belangrijk om positief te reageren en het inspelen op behoeftes, mogelijkheden en initiatieven van uw kind.

Buitenschoolse Opvang

Waarom ZieZo Buitenschoolse Opvang?

 • Flexibiliteit
 • Openheid
 • Hoge Kwaliteit
 • Plezier

Wat zijn de kosten voor de opvang?

Een compleet overzicht van alle kosten voor de BSO kunt u vinden in ons tariefoverzicht. Voor de opvang van uw kind kunt in aanmerking komen voor Kinderopvangtoeslag (KOT). De hoogte van de tegemoetkoming is afhankelijk van het (gezamenlijke) inkomen uit arbeid. Op de website van Belastingdienst kunt u berekenen hoeveel Kinderopvangtoeslag u mogelijk krijgt.

Wilt u meer weten over Buitenschoolse Opvang via ZieZo?

Als u al bekend bent met onze Buitenschoolse Opvang (BSO) kunt u zich online direct inschrijven. Ga hiervoor naar ons online inschrijfformulier.

Vragen of een keer komen kijken bij onze BSO?? Vul dan onderstaand contactformulier in en neem contact met ons op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens.

  [/vc_column][/vc_row]