ZiejullieZo

Kinderdagverblijf

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kinderdagverblijf ZieZoWelkom bij ons Kinderdagverblijf !

Uw kind is van harte welkom om bij ons lekker te gaan spelen of knutselen na een lange dag op school, tijdens de vakantie of op vrije dagen. ZieZo biedt kinderen een “thuis” aan, waar ze zichzelf kunnen zijn. Bij kinderdagverblijf ZieZo beschikken we op dit moment over kinderopvang groepen in Schoonhoven (bij de Koningin Emmaschool  en bij PCB De Rank) en in Ammerstol (bij OBS De Kromme Draai). Dit is voor zowel voorschoolse, naschoolse als buitenschoolse opvang.

Bij ons kinderdagverblijf gaat het om vrije tijd voor de kinderen voor en/of na schooltijd of tijdens vakanties. De kinderen worden (indien nodig) door onze medewerker naar school gebracht en/of gehaald. Eerst gaan de kinderen iets drinken, waarna ze kunnen gaan spelen, lezen of gewoon dat doen waar ze zelf zin in hebben. Tijdens vakantie is er ook een uitgebreid activiteitenprogramma. Er is een grote variatie aan speelgoed en materiaal om lekker mee te knutselen. Dit kan zowel buiten of binnen zijn. De kinderen mogen zelf aangeven waar ze zin in hebben.

Hoe pakken wij het aan?

Al onze groepen worden begeleid door goed opgeleide en gemotiveerde pedagogisch medewerkers. Onze groepskrachten hebben vooral een begeleidende rol. Wij proberen een omgeving te creëren waar kinderen zich veilig in voelen. Hierdoor kunnen ze zichzelf zijn en durven ze nieuwe dingen te proberen. De groepskrachten kijken en luisteren vooral naar de kinderen.

Het is aan ons om de omstandigheden te scheppen waarin we voldoen aan de voorwaarden voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen. Dit doen we door het aanbod van materiaal, de inrichting van onze ruimte en de begeleiding af te stemmen op de behoeften van de kinderen. Ook vinden we het erg belangrijk om positief te reageren en in te spelen op behoeftes, mogelijkheden en initiatieven van uw kind.

Kinderdagverblijf ZieZo Buiten

Waarom Kinderdagverblijf ZieZo?

 • Flexibiliteit
 • Openheid
 • Hoge Kwaliteit
 • Plezier

Wat zijn de kosten kinderopvang eigenlijk?

Een compleet overzicht van alle kosten voor de kinderopvang kunt u vinden in ons tariefoverzicht. Voor de opvang van uw kind kunt in aanmerking komen voor Kinderopvangtoeslag (KOT). De hoogte van de tegemoetkoming is afhankelijk van het (gezamenlijke) inkomen uit arbeid. Op de website van Belastingdienst kunt u berekenen hoeveel Kinderopvangtoeslag u mogelijk krijgt.

Wilt u meer weten over Kinderdagverblijf ZieZo?

Als u al bekend bent met ons kinderdagverblijf kunt u zich online direct inschrijven. Ga hiervoor naar ons online inschrijfformulier.

Vragen of een keer komen kijken bij onze opvanglocaties in Schoonhoven of Ammerstol?? Vul dan onderstaand contactformulier in en neem contact met ons op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens.

  [/vc_column][/vc_row]