ZiejullieZo

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kinderopvang naar buitenWelkom bij onze Kinderopvang !

Kinderen gaan lekker spelen of knutselen na een lange dag op school, tijdens de vakantie of op vrije dagen bij op onze Kinderopvang. ZieZo biedt kinderen een “thuis” aan, waar ze zichzelf kunnen zijn. Bij ZieZo BSO beschikken we op dit moment over kinderopvang groepen in Schoonhoven (bij de Koningin Emmaschool  en bij PCB De Rank) en in Ammerstol (bij OBS De Kromme Draai).

Bij kinderopvang gaat het om vrije tijd voor de kinderen voor en/of na schooltijd of tijdens vakanties. De kinderen worden (indien nodig) door onze medewerker naar school gebracht en/of gehaald. Eerst gaan de kinderen iets drinken, waarna ze kunnen gaan spelen, lezen of gewoon dat doen waar ze zelf zin in hebben. Tijdens vakantie is er ook een uitgebreid activiteitenprogramma. Er is een grote variatie aan speelgoed en materiaal om lekker mee te knutselen. Dit kan zowel buiten of binnen zijn. De kinderen mogen zelf aangeven waar ze zin in hebben.

Hoe pakken wij het aan?

De groepen worden begeleid door onze goed opgeleide en gemotiveerde pedagogisch medewerkers. Onze groepskrachten hebben vooral een begeleidende rol. Wij proberen een omgeving te scheppen waarin kinderen zich veilig voelen, zodat ze zichzelf kunnen zijn en ook nieuwe dingen durven te proberen. De groepskrachten kijken en luisteren naar de kinderen.

Het is aan ons om de omstandigheden te scheppen waarin we voldoen aan de voorwaarden voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen. Dit doen we door het aanbod van materiaal, de inrichting van onze ruimte en de begeleiding af te stemmen op de behoeften van de kinderen. We vinden het daarnaast heel erg belangrijk om positief te reageren en het inspelen op behoeftes, mogelijkheden en initiatieven van uw kind.

Kinderopvang 2

Waarom Kinderopvang bij ZieZo?

 • Flexibiliteit
 • Openheid
 • Hoge Kwaliteit
 • Plezier

Wat kost kinderopvang eigenlijk?

Een compleet overzicht van alle kosten voor de kinderopvang kunt u vinden in ons tariefoverzicht. Voor de opvang van uw kind kunt in aanmerking komen voor Kinderopvangtoeslag (KOT). De hoogte van de tegemoetkoming is afhankelijk van het (gezamenlijke) inkomen uit arbeid. Op de website van Belastingdienst kunt u berekenen hoeveel Kinderopvangtoeslag u mogelijk krijgt.

Wilt u meer weten over Kinderopvang via ZieZo?

Als u al bekend bent met onze kinderopvang kunt u zich online direct inschrijven. Ga hiervoor naar ons online inschrijfformulier.

Vragen of een keer komen kijken bij onze opvang?? Vul dan onderstaand contactformulier in en neem contact met ons op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens.

  [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]

  Locaties Kinderopvang ZieZo

  De kinderopvang van ZieZo heeft twee vestigingen in Schoonhoven en één vestiging in Ammerstol. In Schoonhoven is de kinderopvang bij de Emmaschool en PCB De Rank. In Ammerstol vindt de kinderopvang plaats bij De Kromme Draai.

  Op al deze locaties kunt u terecht voor Buitenschoolse Opvang (BSO) in de vorm van Voorschoolse Opvang (VSO) of Naschoolse Opvang (NSO).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”PCB De Rank Schoonhoven” link=”url:https%3A%2F%2Fziejulliezo.roax.dev%2FZJZ%2Frank-school-schoonhoven%2F|title:PCB%20De%20Rank%20Schoonhoven||”][vc_gmaps link=”#E-8_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”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Emma School Schoonhoven” link=”url:https%3A%2F%2Fziejulliezo.roax.dev%2FZJZ%2Femma-school-schoonhoven%2F|title:Emma%20School%20Schoonhoven||”][vc_gmaps link=”#E-8_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”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”De Kromme Draai Ammerstol” link=”url:https%3A%2F%2Fziejulliezo.roax.dev%2FZJZ%2Fkromme-draai-ammerstol%2F|title:De%20Kromme%20Draai%20Ammerstol||”][vc_gmaps link=”#E-8_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”][/vc_column][/vc_row]